Aanstaande dinsdag staat de Gouden Pijl weer op het programma. Het enige profcriterium van Drenthe. Voor ons, als wielerliefhebbers die werken bij een bedrijf dat net zo fietsgek is, altijd weer een moment om naar uit te kijken.

Dit jaar kwamen we naar aanleiding van dit filmpje over een machine die letters op de weg kan verven op een idee. Zou het niet leuk zijn om zoiets bij de Gouden Pijl te gaan doen? Want wanneer je als enige iets op de weg schildert heb je maximale zichtbaarheid!

We hebben daarom een actie bedacht waarbij toeschouwers van tevoren een persoonlijke aanmoediging of kreet voor hun favoriete renner in kunnen sturen. De vijf leukste inzendingen gaan we op het wegdek verven met verf die in het donker ook oplicht. Alles in het kader van maximale zichtbaarheid.

Inmiddels hebben we al een mooi aantal ludieke, grappige en opvallende kreten binnen gekregen. Natuurlijk kun je nog je kreet insturen. Dat kan via www.vndg.eu/goudenpijl. Deze actie geeft ons alvast veel voorpret en we verheugen ons op de Gouden Pijl aanstaande dinsdag!