VANDAAG KOERS

VANDAAG heeft een passie voor fietsen en koersen. Vraagstukken op het gebied van branding, marketing en communicatie combineren we met onze passie voor de fiets. Op vrijdag sluiten we de week niet af, maar hebben we het over de ritten en avonturen die we het komende weekend gaan beleven op de fiets.

Maandagochtend vliegen de sterke verhalen over de gemaakte fietskilometers en gemiddeldes over tafel. Verhalen die vaak vele malen straffer zijn dan de daadwerkelijke actie. Tussen deze verhalen en avonturen door werken we met veel ‘grinta’ en ‘moraal’ aan de projecten die we als bureau mogen uitvoeren.

DE KOERS VAN VANDAAG

 

Het aantal fietsgerelateerde projecten groeit snel. En dat is niet vreemd, want met ons bureau in Zuidlaren zitten we perfect gepositioneerd in het hart van de fietsregio bij uitstek, de kop van Drenthe. Het perfecte begin van elk fietsavontuur. Omdat fietsen in ons DNA zit, zijn er voor ons weinig dingen leuker dan het participeren in fietsprojecten. Zoekt u een partner voor de marketing en communicatie van uw fietsproject? Bij ons bent u aan het juiste adres. Een team van specialisten en liefhebbers staat daarom altijd klaar om uw (marketing)vraagstuk rondom fietsen op te pakken.

KLAAR VOOR VANDAAG?

 

Wilt u ook opschakelen naar buitenblad en weten welke tactiek we met VANDAAG KOERS voor uw organisatie kunnen uitstippelen? Of zoekt u een sprinttrein om uw project te lanceren? Bel of mail ons dan voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij hebben de bidons gevuld klaar staan.

1 + 3 =

V.ND..G     Ritmeesterlaan 1     9471 MT  Zuidlaren (Drenthe)     T 050 737 03 66     mail@vndg.eu