Van wielrenners wordt wel eens gezegd dat het de meest ijdele sporters zijn die er bestaan. De fiets netjes gepoetst, hoge velgen, geschoren benen en een gesoigneerde outfit. Op en top gesoigneerd. Dat is het grootste compliment dat je een wielrenner kunt geven!

Maar wat is nu precies gesoigneerd of mooi? Natuurlijk is dat heel subjectief, maar het begint met een goed ontwerp, vanuit een goede ontwerpvisie. Met die gedachte begon Bastiaan te tekenen toen WielerFlits.nl haar lezers vroeg om een nieuw shirt te ontwerpen. Groot was onze vreugde toen we zagen dat Bastiaan zijn inzending de voorselectie haalde. En uiteindelijk werd het nog leuker, want met bijna de helft van de stemmen werd Bastiaan zijn ontwerp verkozen tot het nieuwe Wielerflits.nl shirt!

WielerFlits zelf gaf aan erg blij te zijn met het ontwerp. ‘Stijlvol en tegelijkertijd origineel, erg mooi’, was het commentaar. Leuk om te horen! Binnenkort ontvangt Bastiaan zelf een exemplaar van het shirt en kun je hem waarschijnlijk spotten in z’n gesoigneerde WielerFlits outfit!